Liikeidea

Travelize International AB kehittää ja markkinoi matkailualan liiketoimintajärjestelmiä. Järjestelmiemme käyttö tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden tehokkaampaan matkojen myyntiin sekä hallinnollisen työn optimointiin. Järjestelmämme ovat täysin internet-pohjaisia, mikä mahdollistaa niiden helpon saatavuuden ja joustavan käytön. Oikein käytettynä internet tarjoaa valtaisat mahdollisuudet matkailualan kasvulle: Keskitymme ensisijaisesti järjestelmien käytettävyyteen ja asiakkaalle tästä syntyvään liiketoimintahyötyyn, emmekä ole pelkän teknologian sokaisemia. Asiakkailtamme saatu palaute on meille ensiarvoisen tärkeää ja se tukee työtämme tuotteen jatkuvan kehityksen parissa.

Ruotsalainen tuote - kansainväliset markkinat

Travelizen tuotteet on kehitetty Ruotsissa, jossa työllistämme tänä päivänä kymmenen henkilöä kehitys- ja tukitehtävissä. Tämän lisäksi meillä on alikonsultteja sekä Skandinaviassa että Sri Lankassa. Pääpaino on kansainvälisillä markkinoilla. Yhteensä 120 matkanjärjestäjän runsaat 3000 työntekijää yli kymmenessä eri maassa käyttää Travelizen ratkaisuja päivittäisessä toiminnassaan.

Avainasemassa asiakashyöty

Panostamme tinkimättömästi asiakkaan liiketoimintahyötyjen maksimointiin - hallinnoinnin yksinkertaistamiseen, myynnin tehostamiseen sekä informaation tuottamisen ja varaamisen asiakasystävällisyyteen. Käytämme tämän saavuttamiseksi internetiä ja ohjelmointiteknologiaa, mutta liiketoimintaprosessi on meille aina itse tekniikkaa tärkeämmässä asemassa.

Yrityksen johto

Yrityksen johdolla ja omistajilla on syvä ja laaja-alainen kokemus matkailualalta. Johto on toiminut aktiivisesti varausjärjestelmien parissa yli 25 eri maassa. Tämä antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda käyttäjäystävällisiä, mutta samalla kehittyneitä ja joustavia ratkaisuja matkailualan moninaisiin tarpeisiin.

Operatiiviseen johtoryhmäämme kuuluvat:

  • Anders Johansson: Toimitusjohtaja, osaomistaja. Järjestelmäarkkitehtuurin vastuuhenkilö. Toiminut aiemmin Accenturen johdon konsulttina sekä STS Educationin myynti- ja tuotantotoimistojen päällikkönä yli 25 eri maassa. STS:llä Anders toteutti mm. uuden varausjärjestelmän käyttöönoton yrityksen kaikkiin toimistoihin.

Vahva taloudellinen asema luo turvaa tulevaisuudelle

Travelize on täysin omarahoitteinen yritys, jonka omistavat yrityksen avainhenkilöt. Yritys on täysin velaton ja kannattava, eikä se ole riippuvainen yksittäisiltä asiakkailta saaduista tuloista. Liiketoimintaa harjoittavat Travelize International AB sekä sen emoyritys Summarized International AB. Molemmilla yrityksillä on korkein mahdollinen luottokelpoisuusluokitus Ruotsin johtavalta luottokelpoisuuden arviointiin erikoistuneelta laitokselta UC:lta. Tämä yhdessä omistautuneen henkilökunnan kanssa takaa Travelize-järjestelmien pitkäaikaisen kehityksen, tuen ja ylläpidon.

Uutiset

Viby Buss new client

2020-06-25

Viby Buss is a new Swedish customer using Travelize package booking and integrated website. Viby Buss uses Klarna for fully automated payment process. Please see vibybuss.com for inspiration.

Röke Buss new client

2020-05-20

Röke Buss is a new Swedish customer using Travelize package booking and integrated website. Röke Buss uses Dibs Easy for fully automated payment process. Please see rokebuss.se for inspiration.

Future Travel new client

2020-05-08

Future Travel is a new client with booking and integrated website in Travelize. Future Travel sells package golf tours and uses Dibs Easy for fully integrated and automised payment. See futuretravel.se for inspiration.


Lisää uutisia »