Tietoa meista

Liikeidea

Travelize International AB kehittää ja markkinoi matkailualan liiketoimintajärjestelmiä. Järjestelmiemme käyttö tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden tehokkaampaan matkojen myyntiin sekä hallinnollisen työn optimointiin. Järjestelmämme ovat täysin internet-pohjaisia, mikä mahdollistaa niiden helpon saatavuuden ja joustavan käytön. Oikein käytettynä internet tarjoaa valtaisat mahdollisuudet matkailualan kasvulle: Keskitymme ensisijaisesti järjestelmien käytettävyyteen ja asiakkaalle tästä syntyvään liiketoimintahyötyyn, emmekä ole pelkän teknologian sokaisemia. Asiakkailtamme saatu palaute on meille ensiarvoisen tärkeää ja se tukee työtämme tuotteen jatkuvan kehityksen parissa.

Ruotsalainen tuote - kansainväliset markkinat

Travelizen tuotteet on kehitetty Ruotsissa, jossa työllistämme tänä päivänä 15 henkilöä kehitys- ja tukitehtävissä. Tämän lisäksi meillä on alikonsultteja sekä Skandinaviassa että Sri Lankassa. Pääpaino on kansainvälisillä markkinoilla. 

Avainasemassa asiakashyöty

Panostamme tinkimättömästi asiakkaan liiketoimintahyötyjen maksimointiin - hallinnoinnin yksinkertaistamiseen, myynnin tehostamiseen sekä informaation tuottamisen ja varaamisen asiakasystävällisyyteen. Käytämme tämän saavuttamiseksi internetiä ja ohjelmointiteknologiaa, mutta liiketoimintaprosessi on meille aina itse tekniikkaa tärkeämmässä asemassa.

Yrityksen johto

Yrityksen johdolla ja omistajilla on syvä ja laaja-alainen kokemus matkailualalta. Johto on toiminut aktiivisesti varausjärjestelmien parissa yli 25 eri maassa. Tämä antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda käyttäjäystävällisiä, mutta samalla kehittyneitä ja joustavia ratkaisuja matkailualan moninaisiin tarpeisiin.

Operatiiviseen johtoryhmäämme kuuluvat:

  • Anders Johansson: Toimitusjohtaja, osaomistaja. Järjestelmäarkkitehtuurin vastuuhenkilö. Toiminut aiemmin Accenturen johdon konsulttina sekä STS Educationin myynti- ja tuotantotoimistojen päällikkönä yli 25 eri maassa. STS:llä Anders toteutti mm. uuden varausjärjestelmän käyttöönoton yrityksen kaikkiin toimistoihin.

  • Highest Credit worthiness - UC AB Sverige
  • AAA - Highest Credit worthiness - Bisnode

Vahva taloudellinen asema luo turvaa tulevaisuudelle

Travelize on täysin omarahoitteinen yritys, jonka omistavat yrityksen avainhenkilöt. Yritys on täysin velaton ja kannattava, eikä se ole riippuvainen yksittäisiltä asiakkailta saaduista tuloista. Liiketoimintaa harjoittavat Travelize International AB sekä sen emoyritys Summarized International AB. Molemmilla yrityksillä on korkein mahdollinen luottokelpoisuusluokitus Ruotsin johtavalta luottokelpoisuuden arviointiin erikoistuneelta laitokselta UC:lta. Tämä yhdessä omistautuneen henkilökunnan kanssa takaa Travelize-järjestelmien pitkäaikaisen kehityksen, tuen ja ylläpidon.

Ota meihin yhteyttä

*
*
*
I accept privacy policy . *
Top